Hvad koster et professionelt designet hjemmeside?

Guide: Hvad koster et professionelt designet hjemmeside?

Hvad koster en professionel hjemmeside, Vores guide: Køb ny hjemmeside priser

Hvad koster en professionel hjemmeside? Eksempel på webdesigners Hjemmeside priser 2021. Dette er er almindelige spørgsmål, for dig der skal starte med din første hjemmeside. Hvad koster en hjemmeside? Hvad koster en

 professionel hjemmeside?

Kort sagt, er hjemmeside prisen fuldstændigt afhængig af, i hvor høj grad hjemmesiden skal tilpasses, skræddersyet, størrelsen af hjemmesiden og graden af grafisk design.

Eller endnu nemmere: Det afhænger af, hvad kunden eller du har brug for, og de driftsomkostninger, der tilføjes efter udviklingen. I denne vejledning vil vi gennemgå alle aspekter mere grundigt for at bestemme hjemmeside pris.

Hvad koster et designet hjemmeside og at oprette en hjemmeside og prisen afhænger blandt andet af:

 • Graden af tilpasning
 • Sproglige funktioner
 • Hvilken webdesigner eller webbureau du finder
 • Grafisk profil
 • Antal undersider
 • Startsidestørrelse
 • Mængden af funktioner
 • Dine ønsker og budget
 • Valg af hosting og plugins (løbende omkostninger)
 • Omkostninger ved domæne (pris pr. år)
 • Tilføjelsesprogrammer
 • Eventuelle gebyrer fra webbureauet (f.eks. serviceaftale)
 

Pris-info.dk har foretaget en undersøgelse af spørgsmålet; Hvad koster en professionel hjemmeside? og hvad forskellige webbureauer tager for priser for deres hjemmesider, og hvad det er, der er inkluderet i de forskellige prisklasser. Vi har konstateret, at for at besvare spørgsmålet “hvad koster det at lave en hjemmeside, hjemmeside priser” vi kan opdele det i fire forskellige prisklasser.

Vi vil nu gennemgå, hvad du får i hvert enkelte prisklasse, så at du som hjemmeside købere kan afgøre, om hjemmeside prisen og de inkluderede funktioner er et godt tilbud. Så at du får svar på dit spørgsmål om hvad koster et designet hjemmeside. For det er ikke altid en hjemmeside til en lav pris i sidste ende bliver en overkommelig hjemmeside.

Forskellige prisniveauer på; Hvad koster en professionelt designet hjemmeside?
Vi gennemgår følgende priskategorier for, hvad en hjemmeside kan koste, og hvad du får:

3900 – 5900 danske krorner
5900 – 11 900 danske kroner
11 900 – 21 900 danske kroner
over 21 900 danske kroner

Faktorer, der bestemmer hjemmeside pris; Hvad koster en professionelt designet hjemmeside?

Der er flere faktorer, der bestemmer en hjemmesides samlede omkostninger og herefter svart på; Hvad koster en professionel hjemmeside. En af delene er udviklingsomkostningerne, men så er der løbende omkostninger til driften af hjemmesiden, såsom hosting, IT-sikkerhed og udgifter til din hosting. I denne vejledning vil vi hjælpe dig undervejs for at finde den rigtige pris for dig.

Hjemmeside design og funktionalitet på hjemmesiden udover designet på hvad koster en professionel hjemmeside.

Størrelsen, designet og funktionaliteten af hjemmesiden bestemme, hvor meget hjemmesidens udvikling vil koste. Dette kan omfatte integrationer med forskellige systemer, flere sprog, e-handelsløsninger og animationer.

Driftsomkostninger for din nye hjemmeside

Når du køber en hjemmeside, efter udvikling, løbende omkostninger såsom hosting af hjemmeside (79 – 149 danske kroner/måned +) og domænenavn (ca. 50 danske kroner år) og hosting er afholdt.

Løbende support, udvikling pris ny hjemmeside

Når hjemmesiden er udviklet, kan der være omkostninger til støtte og fortsat udvikling. Nogle webbureauer tilbyder serviceaftaler til udvikling, opdatering, fjernelse af virus, sikkerhed og ændringer

Billigt er ikke altid bedst i hvert fald ikke ved svaret på Hvad koster en professionel hjemmeside?

Rasmus Kragh

Ny hjemmeside pris: 3900-5900 danske kroner

Der er en række webbureauer og webdesigners, der tilbyder standard hjemmesider i denne prisklasse. En hjemmeside pirs i denne prisklasse giver dig 4-5 undersider, relativt simpelt design og grafisk profil samt lav grad af tilpasning og unikt design.

Hvis du er på udkig efter en simpel hjemmeside, med siderne “Om virksomheden”, “Kontakt”, “Services” og en “hovedside”, så denne prisklasse er perfekt for dig! Du kan forvente at få til denne hjemmeside pris:

 • En simpel og funktioner hjemmeside
 • En billig start
 • 4-5 undersider
 • Lav grad af design
 • Lav eller ingen grad af søgeordsoptimering
 • Standardtemaer i WordPress
 • Enkel mobil tilpasning
 

Simpelt udtryk giver dig en hjemmeside smed enkelt design, enkel funktionalitet og et par antal undersider. Denne pakke er velegnet til bloggere, samt meget små virksomheder med et meget få antal tjenester. Det findes stadigt de webdesigner der gør lidt mere for designet i denne prisklasse Silverbeerg media er en af dem. Du kan læse Silverbeerg.com artikel om hvordan du finder den rette webdesigner og køb af ny hjemmeside WordPress her. 

Køb af ny hjemmeside pris: 5900 – 11 900 danske kroner

Når prisen på en hjemmeside stiger, så gør også kvaliteten af hjemmesides design dette. Denne hjemmeside prisklasse omfatter naturligvis, hvad der er inkluderet i den tidligere prisklasse, men omfatter nu ekstra funktionalitet, seo-optimeret mere unikt design og profil til hjemmesiden, flere undersider og en mere optimeret hjemmeside både grafisk og indholdsmæssigt.

Når en nogen spørger en webdesigner: Hvad koster en hjemmeside at oprette, den mest afgørende faktor er designet på hjemmesiden. 

Ofte kan det være værd at betale lidt ekstra for at få en unik hjemmeside, da dette kan lede til lidt flere salg og kan generere kunder. Denne hjemmeside pris omfatter normalt:

 • Mere avanceret hjemmeside.
 • 5-12 Undersider
 • Unikt design
 • Brugerdefinerede funktioner
 • En vis grad af seo-eoptimering
 • Nyheder funktioner
 • Tilpasning af WordPress-tema.
 • Mere tilpasset responsive webdesign
 

En hjemmeside i denne prisklasse er normalt ideel til små og mellemstore virksomheder. Efterhånden som antallet af undersider stiger, er der større mulighed for at profilere deres tjenester. Nu vil der også være et større antal brugerdefinerede funktioner og et mere unikt og skræddersyet design. Nu kan du som kunde også være mere undertrykkende med hensyn til designmuligheder og design.

 

Hvad koster et professionel hjemmeside

GUIDE – Sådan køber du en ny hjemmeside WordPress til laveste pris! Kort svar på; Hvad koster en professionel hjemmeside?

Alt hvad du behøver at vide for dem, der ønsker at købe en ny hjemmeside og ønsker at holde styr på alle omkostninger. os svar på spørgsmålet; Hvad koster en professionel hjemmeside.
Du vil lære om: Priser for hosting, domæner, hvordan du vælger webbureau, prisklasser og billeder, og hvordan du kan få en lavere pris på ny hjemmeside. 

Ny hjemmeside pris: 11 900 – 21 900 danske kroner

I denne prisklasse kan du som kunde forvente, at der oprettes en rigtig god hjemmeside. I denne prisklasse handler det om meget mere tilpassede hjemmesider, der også placerer et større krav til opdateringer, vedligeholdelse og kodning. Hvad gør prisen på hjemmesiden gået op er, at en masse design og funktioner er tilpasset.

Du kan blandt andet forvente, at startsiden har forskellige overskrifter under hver underside, nyhedsfunktioner og indlæg divideret med kategorier. Derudover bør du som kunde også være i stand til nemt at foretage små ændringer på hjemmesiden selv. Det afgørende i denne prisklasse er graden af tilpasning og antallet af funktioner.

Med andre ord er det relativt vanskeligt at specificere præcist, hvad der er inkluderet i et websted, der koster mellem 11 900 danske kroner og 21 900 danske kroner. Du kan regne med et stort antal undersider, helt unikt design og skræddersyede funktioner og nogle søgeord optimering. Du bør få i denne hjemmeside pris:

 • Professionelt designet hjemmeside
 • 12-20 Undersider
 • Unikt og skræddersyet design
 • Nyheder funktioner
 • Brugerdefineret grafisk profil (farvetemaer, tema, billedredigering)
 • Optimeret til hastighed
 • Relativt god grad af søgeordsoptimering
 • Avanceret mobil tilpasning
  En hjemmeside, der koster så meget, er perfekt til mellemstore virksomheder.
 

Ny hjemmeside pris: 21 900kr+

Når prisen på ny hjemmeside overstiger 22 900KR, vil det højst sandsynligt afhænge af webdesign, programmeringstimer og graden af tilpassede og unikke funktioner. Websteder i denne prisklasse har ofte at gøre med meget store hjemmesider, hvor antallet af undersider overstiger 20 stykker, og hvor en standard løsning ikke er optimal.

Du kan regne med, at hjemmesiden optimeres til hastighed, avanceret grafisk profil med billedredigering og optimering af nøgleord. Der er mange hjemmesider, der overstiger 21 900 danske kroner men som tidligere nævnt er det helt afhængig af antallet af timer hjemmesiden har taget at gøre.

Vi håber, at denne vejledning har hjulpet dig med at besvare spørgsmålet: Hvad koster en hjemmeside. 

Det er ikke kun udviklingen af hjemmesiden, der koster! Når udviklingen er færdig, vil løbende omkostninger blive tilføjet til hjemmesiden. De omfatter udgifterne til hjemmesiden adresse / navn (domænenavn f.eks www.pris-info.dk) og hosting/wehotel af hjemmesiden.

Hvad koster en professionel hjemmeside i drift?
De aktuelle drift omkostninger for en hjemmeside kan omfatte:

Hosting omkostninger mellem 79 – 249kr/måned (kan koste meget mere afhængigt af valg af udbyder og ydeevne)
Domænenavn ca. 50 kroner/navn og år
Tilføjelsesprogrammer som virusscannere og sikkerhed
Når du vælger en udbyder eller udbyder, er der forskellige parametre at overveje. Her kan du læse mere om, hvad du skal overveje, når du vælger en webhost.

Udgifter til din nye hjemmesides udvikling

En udgift, der ofte glemmes, der er knyttet til hjemmesiden prisen er omkostningerne ved at udvikle hjemmesiden. Når startsiden er klar, kan det være, at du har brug for at foretage små ændringer, opdateringer og tilføje nye sider. Hvis du ikke gør dette selv og har brug for hjælp, så er det tid til at ansætte en web-udvikler. I gennemsnit koster en webudvikler mellem 600 – 1000 kroner i timen

Nogle webudviklere tilbyder også fast pris på de ændringer, de foretager, så du som kunde ved, hvad det vil koste at ændre på hjemmesiden. Det kan være en sikkerhed, og noget vi på Pris.info.dk anbefaler, at du som kunde beder om. Held og lykke med jagten på dit søgende og svar på spørgsmålet; Hvad koster et designet hjemmeside som er designet professionelt af en webdesigner og Hvad koster en professionel hjemmeside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Pris-info.dk

Kontakt

Kontakt os via formularen for annoncering eller tips, eller send en mail hertil; kontakt@pris-info.dk

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.
Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge pris-info.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik 

Indhent pris

Indhent en pris på din opgave